• رد پالت، پالتی برای تمامی کسب و کارها
  • تلفن: 02188283411

طراحی سایت صادرات خرما

طبق آمارهای بعمل آمده از سایتهای معتبری چون The Atlas of Economic Complexity ایران بعنوان چهارمین صادر کننده در آسیا و پنجمین صادر کننده خرما در جهان تا سال ۲۰۲۰ است.. در واقع این آمارها حاکی از پتانسیل عالی خرما در کشور ایران است. چنانچه تولید کنندگان و قانونگذاران صنعت بازرگانی توجه بیشتری به صادرات خرما و محصولات مشتق شده از آن داشته باشند این محصول نیز مانند زعفران می تواند جایگاه برترین را در جهان کسب کند. علاوه بر موارد اشاره شده باغداران و تولید کنندگان خرما باید برای فروش و صادرات خود طراحی سایت صادرات خرما را در اولویت خود قرار دهند. اهمیت دادن به سایت های با کیفیت در حوزه تولیدات خرما و کمک به توسعه آنها، باعث کسب جایگاه های بهتر بین المللی این محصول می شود. که نتیجه آن رشد صنعت خرما و ارز آوری حاصل از صادرات برای کشور عزیمان را در پی دارد. پس بعنوان تولید کننده و یا توزیع کننده خرما حتما استفاده از سایت و پلتفرم های آنلاین فروش خرما را در اولویت دستور کار قرار دهید. حتما بعد از تحقیقات اولیه بازارهای خارجی، سایت های صادراتی خود را به زبان کشورهای خریدار مجهز کنید تا مشتریان خارجی از طریق سایت شما بتوانند با کیفیت خرما، نوع بسته بندی و روش های حمل از مبدا تا مقصد آشنا شده و با مجموعه شما ارتباط برقرار کرده و از شما خرما خریداری کنند.  

آمار صادرات خرما ایران تا سال ۲۰۲۰ در سایت The Atlas of Economic Complexity

طراحی سایت صادرات خرما ایران
https://redpalet.net/storage/2023/06/export-iranian-date1.jpg

طراحی سایت صادرات خرما

طبق استاندارهای آموزش بازاریابی بین الملل، تمامی صادر کنندگان خرما، برای رسمیت دادن به کسب و کار جهانی خود باید اقدام به طراحی وبسایت کنند. فروشندگان و صادر کنندگان خرما دارای وب سایت از مزایای زیر برخوردار می شوند:

  • معرفی انواع خرما و محصولات مشتق شده

    شرکت های بازرگانی و صادراتخرما از طریق وبسایت رسمی خود می توانند به معرفی انواع خرما و محصولات تولید شده از خرما بپردازند. مشتریان با دیدن تصویر محصولات و مطالعه توضیحات و نظرات کاربران دیگر حس خوشایندی نسبت به تولید کننده خرما پیدا می کنند. البته قابل ذکر است همه این توضیحات در گرو اجرای صحیح و بهینه سازی وب سایت صادراتی است.

  • جایگاه یابی بین المللی در موتورهای جستجوگر

    سایت های صادراتی خرما معمولا به چند زبان دنیا مثلا: انگلیسی، عربی و... هستند. اگر در هر یک از زبان های ایجاد شده، سئو و بهینه سازی صورت گیرد. قطعا علاوه بر زبان محلی فارسی در کلمات کلیدی خاص زبان های دیگر هم جایگاه پیدا می کند و در SERP گوگل نمایش داده می شود. این مورد هم مستلزم اجرای صحیح و هدفمند مباحث فنی سئو و تبلیغات است.

  • توسعه بین المللی برند

    معمولا زمانی یک شرکت تولید کننده خرما به سمت صادرات روی می آورد که جایگاه برند خود را در بازارهای داخل محکم کرده باشد. در این مرحله سایت صادرات خرما در کنار دیگر ابزارهای بازاریابی بین الملل وسیله بسیار مهمی در توسعه نام تجاری شرکت تولید خرما در خارج از مرزهای کشورمان به حساب می آید.

  • اعتبار و ارزش آفرینی بین المللی نام تجاری

    وقتی یک وبسایت صادرات خرمادر موتورهای جستجوگر جایگاه پیدا کرد. نه تنها به توسعه برند شرکت کمک می کند. بلکه با بیشتر دیده شدن در نزد مشتریان خارجی که قصدشان خرید خرما است نوعی اعتبار و ارزش به نام تجاری صادر کننده و کشور عزیزمان افزوده می شود.

  • توسعه بازار بین المللی

    صادر کننده خرما از طریق اجرای کمپین ها ی تبلیغاتی مختلف و سئوی مستمر می تواند به توسعه بازار برند خرما در خارج از مرزها کمک کند. قابل ذکر است طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی مستلزم دانش و تخصص هست که معمولا توسط اکانت منیجرها در داخل یا خارج از شرکت صادراتی انجام میشود.

  • یافتن شرکای تجاری خارجی

    وبسایت صادرات خرما علاوه بر ایجاد کاربران جدید، نقش مهمی در آشنا شدن برند خرمای ایرانی با کارترها و دلالان خارجی دارد. کارترهایی که با خرید انبوه و فله خرما می توانند سود تجاری دوصد چندانی شامل شرکت های ایرانی کنند. هر چند که فروش خرما در بسته بندی ایرانی و قرار گرفتن در ویترین مغازه داران خارجی ابزار موثرتری در برندینگ و ایجاد زنجیره مشتریان جدید دارند. اما فروش فله خرما نیز نوعی از صادرات محسوب می شود که گروهی از تولید کنندگان از آن استقبال خوبی کرده اند.

ویژگی سایت های طراحی شده برای صادرات خرما

سفارشی سازی آسان وب سایت

قبل از طراحی سایت صادرات خرما، نیاز سنجیهای لازم بعمل می آید. سپس بر اساس نتایج حاصله فرایند طراحی سایت شروع میشود. هدف نهایی سفارشی سازی سایت با نیازهای داخلی و بین المللی مشتری است.

کدنویسی تمیز وبسایت

در این مرحله از طراحی سایت، وبمسترها تمام تلاش خود را می کنند تا با استفاده از کمترین کدها ساختار سایت را ایجاد کنند. استفاده از کدهای صحیح و کم عامل موثری در سبک سازی و افزایش سرعت سایت است.

واکنشگرا بودن سایت

بعد از طراحی ساختار اصلی سایت، نوبت به ریسپانسیو کردن قالب سایت می رسد. در این مرحله ساختار سایت برای تمامی دستگاه های نمایش دهنده مثل: انواع موبایل، تبلت، سرفیس و … بهینه می شود.

امنیت وب سایت

از موارد مهم در وبسایتهای صادراتی ایجاد امنیت و جلوگیری از نفوذ هکرها به ساختار سایت است. وبمسترها در این مرحله با استفاده از کدها، ماژولها و پلاگینهای مناسب، به ایجاد ساختار امنیتی سایت می پردازند.

طراحی ساده و خلاقانه

بعد از تکمیل ساختار، نوبت به طراحی ظاهر سایت می رسد. وبمسترهای مسلط به گرافیک، رنگشناسی و ui شروع به اصلاح و جابجایی کدها می کنند. تا سایت ظاهری جذاب و کاربر پسند داشته باشد.

چند زبان کردن سایت

در این مرحله بنا به درخواست مشتری جهت ورود به بازارهای بین المللی، زبان های مورد نیاز برای سایت نوشته می شود. سعی کنید در انتخاب زبان از تنوع خودداری کنید. زیرا در آینده برای سئو با مشکل مواجه می شوید.

انتخاب دامین مناسب

در این مرحله یک نام دامین به همراه پسوند مناسب برای سایت انتخاب می شود. نام و پسوند باید با نام تجاری و فضای کسب و کاری خرما همخوانی داشته باشد. این مرحله با مشورت مستقیم با مشتری انجام می گیرد.

سرویس های میزبانی حرفه ای

مرحله پایانی، نوبت به بارگزاری کدها بر روی هاست مناسب و لانچ قالب است. انتخاب سرویس میزبانی حرفه ای و هاست مناسب برای سایت انجام می شود. که این خود دلیلی بر امنیت و افزایش سرعت لود سایت است.

امکانات سایت صادرات خرما
خرماهای صادراتی ویژه فروشگاه های آنلاین

بعد از اینکه طراحی سایت صادراتی خرما انجام شد. نوبت بارگزاری محصول و توضیحات مناسب برای هر محصول است. ما در زیر چند نمونه از انواع خرما که مناسب صادرات می باشد را با ذکر توضیحات درج کرده ایم. بعنوان فروشنده یا صادر کننده خرما، باید در سایت خود این نوع خرماها را داشته باشید و برای آنها توضیحاتی شبیه آنچه درج شده و البته تخصصی تر در سایت بنویسید. هر چه کیفیت تصاویر بهتر، حجم آنها کمتر و توضیحات مناسبتری داشته باشد قطعا برای مشتریان جذابتر خواهد بود. همین جذابیت بصری و نگارشی می تواند عامل بسیار مهمی در نهائی شدن فروش شود. و چنانچه کیفیت خرماهای شما با کفت مطالب سایت برابری کند زنجیره فروش شما هر روز در داخل و خارج از کشور بزرگتر و بزرگتر خواهد شد.

خرمای پیارم [ PIAROM DATES]
خرمای پیارم

نام این خرما پیارم ( Piarom یا Pyarom) است. خرمای پیارم مرغوبترین خرمای کشت شده در ایران محسوب می شود. این خرما دارای پوستی نازک به رنگ قهوه ای تیره است. مصرف این خرما با افزایش سرعت سوخت ساز بدن را همراه است.

خرمای پیارم بعلت کیفیت مطلوبی که دارد در زمره خرماهای درجه یک و صادراتی قرار گرفته است.  قابل ذکر است این خرما جزو گرانترین خرماهای موجود در بازار ایران نیز به حساب می آید. کشت این محصول در مناطق محدودی در کشور صورت می گیرد.  یکی دیگر از خواص پیارم کاهش میزان جذب گلوگز در روده و نهایتا کنترل دیابت است. 

اگر تمایل به صادرات و کسب سهم بازار ویژه در بازارهای بین الملل را دارید حتما به فکر تامین این خرما و معرفی آن در سایتتان باشید.

خرمای مضافتی [ MAZAFATI DATES]
خرمای مضافتی بم

خواستگاه خرمای مضافتی، شهرستان بم در استان کرمان است. این شهر با تولید حدودا ۱۲۰هزار تن رطب در سال، مرغوبترین رطب مضافتی دنیا را صادر می کند. این نوع خرما دارای پوستی با رنگ مشکی براق، صاف و نازک است.  در ایران به رطب مضافتی یا رطب شهرت دارد. مصرف آن در ماه رمضان، مزیتی برای صادرات این خرما به کشورهای اسلامی و مسلمان است. پس در طراحی سایت صادرات خرما، حتما باید ترجمه به زبان عربی یکی از الزامات باشد.

این خرما با رنگهای قهوه ای و قهوه ای تیره هم در بازار یافت می شود. اما رنگ مشکی آن دلیلی بر مرغوبیت و صادراتی بودن آن است. 

با این توضیحات مختصر متوجه شدید که خرمای رطب مضافتی هم یکی از کالاهای صادراتی در سبد صادرکنندگان این محصولات به حساب می آید.

خرمای کلوته [ KALUTE DATES]
خرمای کلوته برای صادرات

خرمای کلوته به خرمای کلیته نیز معروف است. پایگاه اصلی پرورش این خرما در استان کرمان و شهرستان جیرفت است. بلندی نخلهای خرمای کلوته وجه تمایز آن با دیگر درختان هر نخلستان است.

هر ۱۰گرم از خرمای کلوته دارای ۳۰کیلو کالری انرژی است. نکته جالب در پرورش این نوع خرما زمان حاصلخیزی آن است. این گونه خرما از زمان کاشت نهال تا باردهی بین ۷ تا ۱۰ سال به زمان نیاز دارد. خوشبختانه این نوع خرما هم در ماه مبارک رمضان مورد استقبال مردم قرار گرفته است و دلیل بر هدف قرار دادن کشورهای مسلمان نشین حوزه خلیج فارس شده است. پس اگر علاقمند به صادرات خرما هستید از تامین این نوع خرما در سبد صادراتی و سایت فروشگاهی خود غافل نشوید.

کیفیت بالا و قیمت مناسب این خرما از عوامل مهم در پرفروش بودن این خرما در داخل و خارج کشور محسوب میشود. این رضایمندی عامل تاثیرگذاری برای صادرات هر چه بیشتر آن شده است.

خرمای کبکاب [ KABKAB DATES]
خرمای کبکاب

خواستگاه خرمای کبکاب، مناطق جنوبی کشور مثل: فارس، بوشهر و خوزستان است. این خرما دارای رطوبت بالایی هست و در زمره خرماهای تر قرار می گیرد. رنگ آن در حالت خارک مایل به زرد، در مرحله رطب قهوه ای روشن تا قهوه ای سوخته است. اما زمانی که خرما کاملا می رسد به رنگ قهوه ای تیره در می آید. خارک در مرداد ماه می رسد ولی محصول کاملا رسیده در اواسط شهریور  برداشت می شود.

می توان گفت پرورش این نوع خرما جزو زود بازده ترین نخلستانها به حساب می آید. از لحاظ تولید در جایگاه سوم تولید خرما در کشور قرار دارد. 

بر اساس آمار و ارقام گمرک جمهوری اسلامی صادرات خرمای کبکاب چیزی در حدود ۱۲/۵ میلیون دلار است و در رتبه پنجم بیشترین ارزش دلاری صادرات خرمای کشور قرار دارد. نتیجه حاصله مبنی بر این است که در صورت صادرات باید این نوع از خرما هم در سبد صادراتی و سایت صادراتی دیده شود.

خرمای ربی [ RABBI DATES]
خرمای ربی یا رابی

خرمای ربی در بازار جهانی به خرمای پاکستانی معروف است. خواستگاه این نوع خرما در استان سیستان و بلوچستان به ویژه شهرهای زابل و ایرانشهر است. ربی جزو دسته خرماهای با رطوبت کم و نیمه خشک محسوب میشود. نسبتا بزرگ و گوشتی است.

رنگ خرمای رسیده کامل قهوه ای تیره و مشکی می شود. در ضمن میزان زیادی شیره دارد که وجه تمایز آن با بقیه محصولات می شود.

سرشار از مواد مغذی مثل: کلسیم، پتاسیم، منیزیم، پروتئین و ویتامین هایی نظیر ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C و همینطور لاکتوز و فرکتوز است.  هسته خرمای ربی از مزایای صادراتی آن محسوب میشود. هسته این خرما بعلت دارا بودن میزان بالایی آنتی اکسیدان در صنعت صابون سازی و ساخت لوازم آرایشی مورد استفاده قرار میگیرد.

خرمای زاهدی [ ZAHEDI DATES]
خرمای زاهدی

خرمای زاهدی در بعضی مناطق بنام قصب هم معروف است. این خرما در مناطق جنوبی کشور مثل: شهرستان قیر و کارزین، فراشبند، جهرم، شهرستان دشتستان، کازرون، فیروزآباد، بوشهر، لار، اهواز، خرمشهر پرورش  داده می شود. شکل این میوه، بیضی کشیده و انتهای آن کاملاً باریک و نوک تیز است. میوه در مرحله خارَک زردرنگ، در مرحله رطب قهوه‌ای روشن و در مرحله خرما قهوه‌ای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ می‌شود.

خرمای زاهدی یکی از اقتصادی‌ترین و معتبرترین خرماهای صادراتی ایران است. طعم فوق‌العاده و البته شرایط نگهداری و انبارش بسیار ساده و طرفداران زیادی که دارد سبب شده به عنوان یکی از پرفروش‌ترین خرماها در ایران و کشورهای جهان معرفی شود، خرمای زاهدی نام خود را از زهدی عربی به معنی وفور و فراوانی گرفته است.

خرمای سایر یا استعمران [ SAYER DATES]
خرمای سایر یا استعمران

خرمای سایر به خرمای استعمران هم شهرت دارد. این خرما جزو پرفروش ترین خرماهای صادراتی ایران است. در شهرهای جنوبی ایران بویژه استان خوزستان بعمل می آید. خرمای مستعمران شیرین ترین خرما در جهان است که ۷۵% آن را قند تشکیل داده است. 

خرمای سایر را به صورت طولانی (حدود ۱۵ماه) در انبارهای سرپوشیده و دمای محیط، بدون هیچگونه مشکل می‌توان نگهداری کرد، این عمل باعث تسهیل در صادرات خرمای سایر گردیده به طوریکه چیزی حدود ۴۵ درصد سهم صادرات خرمای ایران به خرمای استعمران یا سایر تعلق دارد.

از این نوع خرما برای تولید انواع شیرینی و یا نوشیدنی هم استفاده می‌شود. بیشترین مشتریان خرمای سایر جهت صادرات کشورهای اروپایی، روسیه، آمریکای شمالی، نیوزلند و کشور‌های عربی می‌باشند.

طراحی سایت برای صادرات خشکبار
طراحی سایت صادرات پسته
طراحی سایت شرکت بازرگانی
طراحی سایت شرکت بازرگانی
طراحی انواع فروشگاه آنلاین
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی وبسایت صادرات عسل
طراحی سایت صادرات عسل
طراحی سایت برای صادرات زعفران
طراحی سایت صادرات زعفران
قالب سایت فروشگاهی وردپرس
نمونه سایت فروشگاهی

دسته بندی:

کسب و کارهای فروش آنلاین

قالب وردپرس سایت شرکتی
نمونه سایت شرکتی

دسته بندی:

شرکت های خصوصی و دولتی

طراحی سایت شخصی
نمونه سایت شخصی

دسته بندی:

افراد و اشخاص اجرائی و معروف