قهوه جزو پرطرفدارترین نوشیدنیهای جهان است که این روزها به صورت اینترنتی هم فروش دارد. با راه اندازی فروشگاه اینترنتی قهوه بدون نیاز به استخدام باریستا، اجاره مغازه و…خیلی سریع به درآمد میرسید.
این روزها تقریباً همه افراد به قهوه خوردن عشق میورزند و معمولاً یک دستگاه قهوه در خانه یا محل کار خود دارند! همین موضوع باعث شده تا سطح توقع افراد از کیفیت قهوه تا حد زیادی بالا رود. در این موقعیت شما میتوانید با راه اندازی فروشگاه اینترنتی قهوه، مشتریان بسیاری برای خرید قهوه و ملزومات دیگر جذب کنید.
با اینکه ایده برای قهوه فروشی بسیار جذاب است، اما قبل از هر چیز شما باید هزینههای اولیه و درصد سود حاصله را بسنجید. بگذارید از یک مثال ساده شروع کنیم: فرض کنید شما یک مغازه قهوه فروشی در خیابان باز کردهاید. برای این کار شما باید در مرحله اول یک مغازه تجاری را اجاره و رهن کنید. سپس آن را دکور کرده و در نهایت نیروهای انسانی کمکی را برای کار استخدام کنید.
در مرحله بعد باید کالاهای مورد نیاز را به میزان بالا تامین کرده و در قفسههای فروشگاه بچینید. یک مغازه با محصولات ناموجود چه در عالم واقعیت و چه دنیای مجازی میتواند مشتریان بسیاری را ناراضی کند. همچنین مغازههای تجاری بجز مخارج مذکور، هزینههایی مانند قبضها، مالیات، تعمیرات و خرجهای غیرمترقبه را نیز باید به لیست هزینهها اضافه کنند.
در مقابل یک فروشگاه اینترنتی فروش قهوه به جز مبلغی محدود برای خرید اولیه محصولات و هزینه طراحی سایت فروشگاهی، خرج دیگری ندارد! از سمت دیگر هنگامی که شما یک فروشگاه فیزیکی قهوه فروشی و اکسسوری دارید، نیاز به تبلیغات بسیار گستردهای در منطقه مورد نظر خواهید داشت. مشتریان شما عمدتاً از همان محله هستند و کم پیش میآید که از منطقه دیگری به شما سر زده و خرید کنند.
اما در مورد فروشگاه اینترنتی قهوه و اکسسوری هرگز چنین نیست! مشتریان یک فروشگاه اینترنتی قهوه از سراسر کشور خواهند بود و درآمد فروشگاه اینترنتی شما چندین برابر مغازه فیزیکی خواهد بود. همچنین امکان خرید در تمامی ساعات کاری و حتی روزهای تعطیل عمومی نیز مهیا است.
بنابراین میتوان سود حاصل از فروشگاه اینترنتی قهوه را در زمانی که ما این مقاله را انتشار میدهیم، چیزی در حدود ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان در ماه برآورد کرد.
پیشنهاد ما به شما برای راه اندازی سایت فروش قهوه این است که یک چک لیست تهیه کرده و مراحلی را که باید طی کنید را به دقت یادداشت کنید. این مراحل به ترتیب شامل موارد زیر میشوند:
یکی از مهمترین مراحل در هنگام راه اندازی فروشگاه اینترنتی قهوه، شناسایی طیف مخاطبان یا پرسونای مشتری است. پیش از هر چیز باید بدانید رابطه بین طیف مشتریان و محصولات رابطهای متقابل است. این بدین معناست که شما باید نکتهسنج باشید و نیازهای بازار را شناسایی کنید. هنگامی که محصولات مورد نیاز بازار را در فروشگاه اینترنتی خود موجود کنید، مطمئناً طیف مشتریان شما نیز وسیعتر از قبل خواهد شد.
بهطور کلی سه دسته از مشتریان را میتوان برای تامین محصول در نظر گرفت:
در این بخش تمام محصولاتی که میتوانید در فروشگاه آنلاین قهوه فروشی خود موجود کنید را به شما معرفی خواهیم کرد. هرچند شما میتوانید براساس بودجه خود برخی از این محصولات را حذف کنید اما هرگز فراموش نکنید محصولات متنوع با فروش بیشتر، رابطهی مستقیم دارد.
برای تامین محصول قهوه فروشی اینترنتی نیز مانند بقیه فروشگاهها شما باید به دنبال واردکنندگان و پخشکنندگان محصول باشید. در این بخش مهمترین کار رایزنی برای خرید عمده یا جز از این فروشندگان با قیمتی مقرون به صرفه است.
قیمت گذاری محصولات فروشگاه اینترنتی باید به نحوی انجام شود که همچنان قیمت تمام شده شما از دیگر فروشندگان آنلاین قهوه پایینتر باشد تا بتوانید با آنها به رقابت بپردازید.
همچنین در این راه شما میتوانید در بخش ماگ و فنجان از هنرمندان گمنام سرامیک و سفال نیز کمک بگیرید. فراموش نکنید محصولاتی که قرار است در فروشگاه موجود کنید باید در دو طیف قیمتی ارزان و گران (کیفیت متوسط و کیفیت بالا) طبقهبندی شوند.
دراپ شیپینگ یکی از جدیدترین متدها برای فروش آنلاین شاپها است. در این روش شما نیازی به انبارداری محصولات ندارید. بلکه با تامینکننده و عمده فروش تماس گرفته و با آنها قراردادی خواهید بست. سپس بدون خرید و انبار کردن، محصول مورد نظر را در سایت خود قرار میدهید.
زمانی که مشتری جنس مورد نظر را خریداری کرد، کافیست تا با عمده فروش یا تامینکننده تماس بگیرید تا محصول را به همان اندازه که مشتری طلب کرده با احتساب قیمت عمده، آماده و برای شما ارسال کند. در این روش شما بدون اینکه از پیش سرمایهای را برای انبار کردن محصولات در نظر بگیرید، میتوانید محصولات را بفروشید و سود مورد نظر را بر روی آن لحاظ کنید.
پس از مرحله تامین محصول، زمان راه اندازی فروشگاه اینترنتی قهوه بهطور رسمی فرا رسیده است. در این بخش شما لازم است از محصولات خود عکسبرداری کنید. بهتر است تصاویر یک تم بهخصوص (معمولاً عکسهای فروشگاهی پشت سفید هستند) را دنبال کنند. پس از قرار دادن این تصاویر در دستهبندیهای مرتبط، مرحله بعدی قیمتگذاری است. در این مرحله شما باید چند فاکتور را در نظر داشته باشید:
مرحله آخر برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی قهوه، طراحی یک سایت کامل فروشگاهی است. راههای مختلفی برای ساخت سایت فروشگاهی وجود دارد که البته بعضاً هزینههای زیادی را متوجه شما خواهد کرد.
برای طراحی سایت فروش آنلاین قهوه حتما با یک تیم یا فرد متخصص مشورت کنید تا بتوانید با کمترین هزینه با کیفیت ترین فروشگاه آنلاین یا همان وبسایت فروشگاهی قهوه را راه اندازی کنید. چندین راه برای طراحی و لانچ فروشگاه های اینترنتی وجود دارد. اولین راه طراحی اختصاصی وبسایت فروشگاهی توسط وبمستر و طراح سایت است. مزیت سایتهای اختصاصی منحصر بفرد بودن آنهاست. البته باید در نظر داشته باشید که هزینه طراحی، اجرا و لانچ چنین سایتهایی بسیار بالا و سنگین می شود که ما این روش را به شما پیشنهاد نمیکنیم. روش بعدی استفاده از فروشگاه سازهای آنلاین و زبانهای برنامه نویسی باز مثل وردپرس، دروپال و … است.
البته تصور نکنید که در روش دوم خودتان می توانید یک فروشگاه آنلاین قهوه استاندارد و زیبا ایجاد کنید. زیرا فروشگاه سازها و یا سایت های وردپرس هم نیاز به تخصص، دانش و گاها علم برنامه نویسی دارند. البته هزینه ای که بابت راه اندازی این فروشگاه ها پرداخت می کنید خیلی کمتر از سایت های اختصاصی می باشد.
مشاوره در واتساپ
اینا اطلاعات خوبی بود دادید، یه مقدارم هم راجب وسایل و انواع قهوه آموزش بدید آخه درست کردن قهوه خیلی مهمتر از کار راه اندازیه
درود برشما
انواع قهوه، وسایل و موارد مشابه در حوزه کاری ما نیست، تخصص ما در زمینه کسب و کارهای آنلاین و توسعه اونهاست شما از طریق اینستاگرام با بلاگرها و متخصصین این حوزه ارتباط بگیرید
سلام جناب وقتتون بخیر. من خیلی علاقه به اینکار دارم البته تخصص درست کردن انواع قهوه رو هم دارم ولی سرمایه اولیه ندارم. چه راهی به بنده پیشنهاد میکنید. ممنون میشم راهنماییم کنید
درود بر شما جناب دشتبان
بهترین راه مشارکت و استفاده از سرمایه گذار هست. یه بیزینس پلان از روی متن این مقاله تهیه بفرمایید البته کاملتر بعد با سرمایه گذار وارد مذاکره بشید. نسبت به کسب و کارهای دیگه نیاز به سرمایه و سرمایه گذار خیلی خاصی هم نداره. با یه سرمایه گذاری جمع و جور کار لانچ میشه بعد برای فاز دوم که توسعه هست باید مجدد سرمایه تزریق بشه
سلام دوستان. من پیشنهادم اینه که اگر شرایط دارید اول مغازه بزنید بعد شاپ آنلاین قهوه راه اندازی کنید چون خیلی روی فروش و اعتماد سازی مشتری تاثیر میزاره. تجربه شخصی دارم کسی راهنمایی خواست همینجا پیام بده راهنماییش کنم
درود سلیم جان لطفا شماره تماس و اطلاعات سایت و محصولاتتون رو برای ما واتساپ یا تلگرام ارسال بفرمایید تا در صورت نیاز به دوستان و علاقمندان ارائه بشه و با شما در ارتباط باشیم
سلام و ممنون از نکات خوب مقاله درباره راه اندازی شاپ آنلاین قهوه. من یه سوال دارم. الان برای مثال فروشگاه اینترنتی قهوه رو راه انداختیم از کجا مشتری بیاریم. بنظرم درباره موضوع بازاریابی و مشتری یابی هم توضیح بدید
درود خانم حردانی. یکی از مباحث مهم که در متن مقاله هم توضیح دادیم آیتم توسعه سایت در راستای جایگاه یابی و جذب مشتری جدید هست. بعد از لانچ سایت باید سراغ سئو و توسعه سایت برید که مقوله بسیار طولانی و فنی هست. علاوه بر اون شما باید به موضوع تبلیغات آنلاین و آفلاین و استراتژی های پروموشن و مارکتینگ مسلط باشید. قطعا این موارد رو باید به تیم های متخصص و اجرایی واگذار کنید. در صورت نیاز با ما در تماس باشید کمکتون میکنیم
Simplywall I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.
Thank you very much for your cooperation