• رد پالت، پالتی برای تمامی کسب و کارها
  • تلفن: 02188283411

آیا پریسا تبریز شاهزاده امنیت گوگل را می شناسید؟

آیا پریسا تبریز شاهزاده امنیت گوگل را می شناسید؟

پریسا تبریز (parisa tabriz) یک متخصص امنیت رایانه ای آمریکایی است که ریشه ای ایرانی دارد. در حال حاضر ایشان برای کمپانی گوگول فعالیت می کنند و به عنوان “شاهزاده امنیت” شناخته می شود. پریسا تبریز توانسته است به واسطه فعالیت های خود، توسط مجله فوربز به عنوان ۳۰ چهره برتر در زمینه تکنولوژی معرفی شود.

از دیگر افخارات ایشان می توان به مدیریت بخشی از قسمت گوگل که هکر های اروپایی و آمریکایی در آنجا فعالیت می کنند، اشاره کرد. مدیریت یکی از شاخه های گوگل به نام کروم یکی دیگر از برترین عناوین کسب شده توسط پریسا تبریز می باشد.

بیوگرافی پریسا تبریز

پریسا تبریز در سال ۱۹۸۳ میلادی (۱۳۶۱ شمسی) در ایالات متحده آمریکا به دنیا آمد. او پدری ایرانی دارد که در آمریکا پزشک است. مادرش نیز از پرستاران آمریکایی با اصالتی لهستانی است.

پریسا تبریز دو برادر کوچک تر از خود نیز دارد. این خانواده در ایلینویز واقع در حومه شیکاگو زندگی می کردند. پریسا تبریز در دانشگاه ایلینویز واقع در میان دو شهر اربانا و شمپین در رشته علوم کامپیوتر تحصیل کرد.

زندگینامه پریسا تبریز شاهزاده امنیت گوگل

او پس از ورود به دانشگاه با کامپیوتر آشنایی پیدا کرد و این امر در حالی اتفاق افتاد که قبل از دانشگاه، در رشته صخره نوردی ورزش می کرد.

پریسا در صخره نوردی، با چندین کارمند گوگل به صورت اتفاقی آشنایی شد و به واسطه آنان برای کار در گوگل در سال ۲۰۰۷ میلادی (۱۳۸۶ شمسی) اقدام کرد.

طبق گفته های فوق، لازم به ذکر می باشد که پریسا تبریز ابتدا رشته مهندسی کامپیوتر را برای تحصیل انتخاب کردند اما پس از مدت کوتاهی رشته علوم کامپیوتر را برای تحصیل برگزیدند.

پس از این که پریسا تبریز مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم کامپیوتر اخذ کرد، تحقیقاتی را نیز در زمینه امنیت بی سیم و حملات به فناوری های افزایش دهنده حریم خصوصی انجام داد و مقالاتی را با همین عنوان تهیه کرده است.

پریسا تبریز و آغاز داستان گوگل

به طور دقیق تر، پریسا تبریز هنگام تحصیلش، تابستان خود را در دوره های کارآموزی تیم امنیتی گوگل گذراند. چند ماه بعد به طور رسمی به استخدام گوگل درآمد. ابتدا پریسا در کنفرانس هایش به عنوان مهندس امنیت اطلاعات معرفی می شد. اما ایشان در یک کنفرانس که در توکیو واقع در ژاپن برگزار شد، در کارت ویزیت خود لقب شاهزاده امنیت را برای خود برگزید.

پریسا تبریز برای جوانانی که مشتاق به آشنایی با امنیت بودند، محیطی آموزشی تشکیل می داد. یک نمونه از این فعالیت ها، آموزش جوانان فعال در گرد همایی DEF CON است که این گردهمایی بزرگترین و مهم ترین گردهمایی بین هکر های کل جهان است. او این آموزش ها را مبنی بر افزایش سطح علمی هکرها تدبیر کرد.

پریسا تبریز و مسئولیت امنیت گوگل

یکی از برجسته ترین عناوین کسب شده توسط پریسا تبریز، مسئول امنیت گوگل کروم است که در سال ۲۰۱۳ میلادی (۱۳۹۲ شمسی) به این عنوان شغلی دست یافتند.

او پروتکل HTTPS را در سال ۲۰۱۴ میلادی (۱۳۹۳ شمسی) ابداع کرد. یک سال بعد ترافیک های HTTP به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا کرد.

HTTP یک پروتکل ایمن است که باعث انتقال اطلاعات در شبکه های کامپیوتری با یک لایه امنیتی رمز گذاری شده میشود.

پریسا تبریز در سال ۲۰۱۴ میلادی (۱۳۹۳ شمسی) کنفرانسی برای توسعه دهندگان کروم با عنوان “باید شیطان را بشناسید” برگزار کرد. همچنین وی در سال ۲۰۱۶ میلادی (۱۳۹۵ شمسی) رهبری یک دوه تحقیقاتی امنیتی تهاجمی به نام (پروژه صفر) را بر عهده داشت. این گروه وظیفه داشت که در گوگل قسمت های آسیب پذیر را عیب یابی کند.

پریسا تبریز و مسئولیت امنیت گوگل

پریسا تبریز در شهر پورتلند واقع در اورگن، به عنوان سخنران اصلی کنفرانس پایتون در سال ۲۰۱۶ میلادی (۱۳۹۵ شمسی) حضور پیدا کرد.

او به عنوان سخنران اصلی در کنفرانس گوگل به نام “کلاه سیاه” در سال ۲۰۱۸ میلادی (۱۳۹۷ شمسی) حضور پیدا کرد. پریسا تبریز در همین سال با ایجاد مجموعه ای متشکل از ۱۴ سخنران متخصصان خانم را گرد آوری کرد.

افتخارات پریسا تبریز

  • مجله فوربز در سال ۲۰۱۲ میلادی (۱۳۹۱ شمسی)، نام وی را در فهرست ۳۰ نفر از برترین متخصصان زیر ۳۰ سال برای تماشا در صنعت فناوری قرار داد.
  • مجله وایرد (Wired) نام خانم پریسا را در لیست ۲۰ نفر از برترین رؤیاپردازان فناوری در سال ۲۰۱۷ میلادی (۱۳۹۶ شمسی) قرار داد.
  • مجله تجاری فورچون در سال ۲۰۱۸ میلادی (۱۳۹۷ شمسی) در فهرست سالانه خود، نام خانم تبریز را در بین ۴۰ نفر از برترین متخصصان فناوری زیر ۴۰ سال که بر جوانان تاثیر می گذارد قرار داد.
اشتراک گذاری در:

2 Comments

  1. خانم پریسا تبریز باعث افتخار ما هست البته از این دسته ایرانی های موفق در جایگاهای مهم دنیا و تکنولوژی کم نداریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *