• رد پالت، پالتی برای تمامی کسب و کارها
  • تلفن: 02188283411

نتیجه نهائی آزمایش امنیت اندروید و ios به روایت سایت سایبرنیوز

نتیجه نهائی آزمایش امنیت اندروید و ios به روایت سایت سایبرنیوز

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آن‌ها برای سرورهای خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرورهای خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشورهای غیر دوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آن‌ها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرورهای چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرورهای متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرورهای متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرورهای فیسبوک ارتباط داشته‌اند.

همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرورهای آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرورهای مشکوک کمتری در تماس است. و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشورهای غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

اشتراک گذاری:

رد پالت را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

شبکه‌های اجتماعی رد پالت سریع‌ترین روش دسترسی به اخبار فناوری، تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ است. اگر می‌خواهید به‌روز باشید، شبکه‌های اجتماعی رد پالت را دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *